TAKUU- JA TOIMITUSEHDOT

Matkapuhelimen toimitus postin kautta

Lähetä puhelimesi meille joko kirjeenä tai pikakirjeenä. Peruskirje on pikakirjettä edullisempi vaihtoehto, mutta pikakirjelähetyksen mukana saat lähetyksen seurantatunnuksen. Pakkaa pelkkä puhelin hyvin esimerkiksi kuplamuovikirjekuoreen niin, että kirjeen paksuus on enintään 3cm ja lähetä kirje osoitteeseen:

JCT-Huolto
Kauppakeskus Veska
Saapastie 2
33950 PIRKKALA

Liitä mukaan saate, jossa on kerrottu:

– Lyhyt viankuvaus
– Puhelimen mahdollinen suojakoodi (puhelimen testausta varten)
– Palautusosoitteesi
– Puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi

Muista kirjoittaa pakkaukseen myös lähettäjän tiedot. Puhelin toimitetaan takaisin postiennakolla (yli 50€ hintaisiin huoltoihin sisältyvät toimituskulut). Saamme postitettua puhelimen korjattuna takaisin yleensä seuraavana arkipäivänä puhelimen saapumisesta.

Muista ottaa varmuuskopio puhelimesi sisällöstä ennen huoltoon toimittamista. Emme vastaa Postin kadottamista tai vaurioittamista lähetyksistä.

Muiden laitteiden toimitus postin kautta

Huollamme myös pelikonsolit, tietokoneet ja tabletit postin kautta. Toimituskulut edes-takaisin 15€. Kysy lisää!

Takuu

Myönnämme huoltotyölle sekä käyttämillemme varaosille 6 kk:n rajoitetun takuun. Takuu kattaa asentamiemme varaosien asennusvirheet sekä sähköiset viat. Takuu ei koske käyttäjän omasta toiminnasta aiheutuneita vaurioita (esim. lasin/näytön halkeaminen), varaosan normaalia kulumista tai kosteusvauriota. Asiakkaan itse hankkimille varaosille ei myönnetä takuuta. Kosteusvahinkohuolloille emme myönnä takuuta.

Noutamatta jättäminen

Mikäli huollettua laitetta ei ole valmistumisilmoituksen jälkeen noudettu kolmen kuukauden aikana, laitteen omistusoikeus siirtyy JCT-Huollolle.